Sommar och trädgård

Något som verkligen hör i hop är sommar och trädgård. Nu börjar det en härlig tid då vi kan få gå och påta i våra trädgårdar. För en del så kan det vara som terapi att få jord under naglarna och man känner en sinnesfrid med allt som man gör.

Kanske du precis har köpt dig ett hus och den trädgård som fanns där inte är något att rädda. Då kanske du ska anlägga en helt ny trädgård. Det kan många gånger vara enklare än att försöka rädda det som räddas kan. En del kanske är i så dåligt skick att de måste kastas ändå. Då kan det vara skönt att få börja om på ny kula och få trädgården exakt som du vill ha den.

Planeringen är viktig oavsett om du skapar en helt ny trädgård eller fixar till den befintliga. Det går inte att ta allt detta med en klackspark och tro att det bara kommer att lösa sig. Rita upp din trädgård hur du vill ha den och var noga med att placera dina växter på bästa plats. Vissa behöver skugga och andra klara solljuset och värmen bättra. Med allt nedskrivet så är det bara att sätta igång med din trädgård.