Planera inför sommarkvällarna

Då vi bor i ett så pass avlångt land som vi gör så ser det väldigt olikt ut längst i norr mot för i sydligaste Sverige. Våren och sommaren kommer förvisso på alla platser men i olika tider. I Smygehuk så kan det vara riktigt varmt och skönt och i Kiruna så kan det ligga snö kvar.

En sak är säker att förr eller senare så får alla uppleva sommar och det gäller att planera för inför alla dessa sköna kvällar som man kan få uppleva under högsommar. Trädgården och altanen kanske är den plats som man helst vill vara vid när den ljumma vinden smeker våra kinder.

Något som man kan titta på redan nu är någon form av trivselbelysning i trädgården för mysiga sommarkvällar. Det kan vara fint att sätta små ljuspunkter som lyser upp trädgården då man sitter och äter en sen middag på altanen. De kvällar då det är riktigt mörkt så kan trädgården lysas upp så man även kan njuta av det man planterat.

Skulle det inte vara de där riktigt ljumma kvällarna man önskar så finns det skön infravärme som man kan montera upp vid sin altan så det känns som om det är en skön och varm kväll. Dessa finns i olika modeller som antingen skruvas upp under tak eller fristående som man kan ställa var man önskar på sin altan.