Hitta bra hantverkare

Ett hus kommer onekligen behöva få besök av hantverkare flera gång under sin livstid. Om du är superhändig och utbildad elektriker kan tekniskt sett göra allting själv men för oss vanliga människor är vi i behov av bra hantverkare för att få våra planer genomförda och problem lösta. 

Sök online

Det enklaste sättet är att söka efter det du är ute efter på Google. Om du behöver få tag på en rörmokare i Stockholm är den lättast att söka efter VVS Stockholm och se vad du får för resultat. Du kommer nog få en hel del så nästa sökning kan vara på rätt område i Stockholm.

En del hantverkare har dock dålig närvaro på nätet eller så är sajten så pass dålig att den inte dyker upp i sökresultaten. Då kan du vända dig till företagsregister eller gula sidorna på nätet som listar fysiska adresser och telefonnummer.

Referenser

Efter du har hittat några intressanta företag vill du vara säker på att du hittat ett riktigt proffs. Det har uppdagats att missar av hantverkare kostar konsumenter miljarder varje år, så du vill självfallet hitta en firma som gör rätt från starten och som är villig att lyssna på dina önskemål. Och när du har en lista på företag är det dags att fråga efter referenser som du kan prata med. Du får chansen att prata med tidigare kunder och höra vad de tyckte om företaget. Är det en större och välkänd firma kan du till och med hitta recensioner eller foruminlägg på nätet där du kan läsa mer.

Man får förstås ta en del med en nypa salt: de som framstår som felfria kan fortfarande tabba sig och de som fått en del dålig kritik kan också haft väldigt besvärliga kunder.